Шкільний урок Волонтерства 29.02.2024

Головна » СТОРІНКА НОВИН » Шкільний урок Волонтерства 29.02.2024   
29 лютого 2024 року в актовій залі Будинку дитячої та юнацької творчості Тиврівської селищної ради для лідерів учнівського самоврядування закладів загальної середньої освіти громади відбувся «Шкільний урок волонтерства», який провела Єнютіна Олена Францівна, директор Будинку дитячої та юнацької творчості Тиврівської селищної ради.
Ця ініціатива покликана залучити підлітків до волонтерської роботи, розвивати лідерські якості, організаційні здібності, наполегливість і впевненість.
Під час уроку підлітки переглянули та обговорили презентацію про волонтерство, пройшли опитування від U-report та виконали волонтерську руханку. Олена Францівна розповіла лідерам про переваги волонтерства, про його вплив на зміни країни, про суть волонтерства та причини, чому люди до нього долучаються. Також, старшокласники стали ініціаторами ряду проектів, які пропонують розпочати згодом у Тиврівській громаді. Зокрема, це допомога безпритульним тваринам, розчищення джерел, участь у проведенні благодійних заходів спрямованих на допомогу військовим Збройних Сил України.